enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4560
EURO
34,7804
ALTIN
2.479,86
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
23°C
Hatay
23°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Açık
28°C

Çocuklar Zumba Kursu İle Mutlu

Çocuklar Zumba Kursu İle Mutlu
06.07.2018
30
A+
A-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde Hatay’a kazandırılan ve bugüne kadar geçen süre zarfında birçok amatör ve profesyonel turnuvaya ev sahipliği yapan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, bünyesinde açtığı kurslarla yaklaşık 2 bin kişinin spor yapmasına imkan sunuyor.

HBB’DEN GELECEĞİN DANSÇILARINA ZUMBA KURSU

Basketboldan okçuluğa, voleyboldan, masa tenisine kadar birçok branşta spor yapabilme imkanı sunan, Türkiye‘nin 2’inci büyük kompleksi olma özelliği ile öne çıkan merkezde, geleceğin dansçıları da yetişiyor. Yaz kursları kapsamında hayata geçirilen ve her yaştan öğrencinin yer aldığı zumba dansı kursuna özellikle minikler yoğun ilgi gösteriyor.

MİNİKLERDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Geleceğimizin teminatı olan çocukların el, ayak, göz ve kondisyon gelişimine katkı sağlayan kurs ile minikler sosyalleşmenin yanı sıra hareketli müzikler eşliğinde dans ederek eğlenceli vakit geçirmenin tadını çıkarıyor. Çocukların yaz tatillerini daha verimli ve kaliteli geçirmelerini hedeflediklerinin altını çizen HBB Zumba Fitness Eğitmeni Gizem Gider, keyifli vakit geçirmenin yanı sıra okul yorgunluğunu atmak isteyen tüm çocukların ücretsiz zumba kursundan faydalanabileceğini belirtti.

Zumba dansı kursuna gelerek oldukça keyifli zaman geçiren öğrenciler, gerek eğitici gerekse sportif alanda birçok dalda eğitim imkânı sunan HatayBüyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş‘a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.