enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5174
EURO
34,9042
ALTIN
2.439,46
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
30°C
Pazar Çok Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Dünya Şampiyonu Çakmak Yayladağı’nda

Dünya Şampiyonu Çakmak Yayladağı’nda
A+
A-

Dünya Şampiyonu Çakmak Yayladağı’nda Öğrencilere deneyimlerini aktardı 2022 Dünya Kupası Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak,  Yayladağı Belediyesi tarafından düzenlenen “Gençlerle Söyleşi” programına katıldı.

Yayladağı Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy, Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Cumhuriyet Başsavcısı Can Kara, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen ile öğrenci ve sporcular katıldı.

BAŞARILARINDAN KESİTLERİ GENÇLERE AKTARDI

Ekim ayında Türkiye’de yapılan Ampute Futbol Dünya Kupası’nda şampiyon olan milli takımın teknik direktörü Çakmak, programda futbolculuk ve milli takıma seçilme serüveninden bahsetti.

Başarmak için inanmanın önemini vurgulayan Çakmak, son kazandıkları dünya kupasıyla ilgili “Çok büyük emeklerle bu kupayı kazandık. Sizler de inanç ile azim ile çalışmaya devam etmelisiniz. Hiç bozmayın moralinizi. Derslerinizi çalışırsanız, öğretmenlerinizi, anne babalarınızı dinlerseniz sizlerin de başaramayacağı şey yoktur.” dedi. Ay-yıldızlı formayla dünya kupası kazandıkları için gururlu olduklarını belirten Çakmak, “Ailem, öğretmenlerim bana hep şunu söylerdi; ‘Ülkene, vatana, millete hayırlı bir evlat olasın.’ Çok şükür bunu başardık.” diye konuştu.

ÇELİK: MİLLİ TAKIMIN BAŞARISI GURUR VERİCİ

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy, Ampute Milli Takımı’nın başarısını gururla izlediklerini ifade etti.

GÖKÇE: OSMAN HOCAMIZA KARİYERİNDE BAŞARILAR DİLERİM 

Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe de bu mücadele ve azmin gençlere örnek olmasını temenni ederek bundan sonraki şampiyonalar için Çakmak’a ve milli takıma başarılar diledi.

YALÇIN: OSMAN ÇAKMAK’I AĞIRLAMAKTAN DOLAYI MUTLUYUM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ise azim ve inançlarıyla Türkiye’ye dünya kupasını getiren Ampute Milli Takımı Teknik Direktörü Çakmak’ı ilçede ağırladıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve soruları cevaplayan Çakmak, öğrencilere nasihatlerde bulundu. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Çakmak, forma imzaladı. Program sonunda Yayladağıspor Kulübü tarafından Çakmak’a takımın forması hediye edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.