enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
28°C
Hatay
28°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C

 Gökhan Çıra, özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor

 Gökhan Çıra, özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor
21.11.2022
68
A+
A-

Selin Ciğerci ile iki kez evlenip boşanan Gökhan Çıra, kendisini ifşa eden sosyal medya fenomeni Ayşe Bade ile olan yazışmaları yayınlayıp küfürler savurdu. Son dönemin çok konuşulacak isimlerinden olan Gökhan Çıra, özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor. Selin Ciğerci ile yaptığı ikinci evliliği de geçtiğimiz aylarda biten Çıra’nın başı ifşalarla dertte.

İFŞA ETTİ

Sosyal medya fenomeni Ayşe Bade, Çıra’nın kendisine attığını iddia ettiği mesajları Twitter hesabı üzerinden ifşa etti. Ayşe Bade, konu hakkında “Selinden her ayrıldığında bana ve benim tüm kız arkadaşlarıma aynı anda yürümesi bana normal gelmiyor” paylaşımını yaptı.

PAYLAŞIMI ÇİLEDEN ÇIKARDI

Ayşe Bade’nin paylaşımını gören Gökhan Çıra Instagram hesabından daha önceki yazışmaları paylaşıp fenomen isme ağır konuştu. Gökhan Çıra fenomene attığı mesajda da “Sen ne değişik … da Twitter’a ben atmışım gibi yapıyorsun” diyerek küfür etti.

HESABINI KAPATTI

Sosyal medya fenomeni ise bu olaydan sonra Twitter hesabını kapattı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.