enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5440
EURO
34,8523
ALTIN
2.432,78
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
34°C
Hatay
34°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
32°C

Güngör güven tazeledi..

Güngör güven tazeledi..
09.01.2020
26
A+
A-

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Hak-İş Hatay İl Başkanlığına yeniden atandı.
Gerek sendikal gerekse sivil toplum kuruluş faaliyetlerinde şehrimizde aktif rol oynayan ve başarı çıtasını her geçen gün arttıran Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, Sendikal faaliyetlerde gösterdiği azim ve gayreti Hak-İş Konfederasyonu çatısı altında da gösteriyor.
24.12.2019 tarihli yönetim kurulu kararıyla Hak-İş Hatay İl Başkanlığı görevi yeniden verilen Güngör, “Biz görev insanıyız ne görev verilirse elimizden geldiğince bilgi, birikim ve tecrübelerimiz ve ekibimizle birlikte bu görevi hakkıyla yerine getirmek için var gücümüzle çalışırız. Bizlere yeniden Hak-İş Hatay İl Başkanlığı görevi verilmesinden dolayı onur duydum. Bu kutlu görevi hakkıyla yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Gerek sendikal çalışmalarımız gerekse Hak-İş Hatay İl Başkanlığı görevini birlikte yürütmek bizler için büyük bir onurdur” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.