enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3778
EURO
34,7272
ALTIN
2.425,48
BIST
9.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
27°C
Hatay
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

İhanet ve Cinayet

Gaziantep’te yabancı uyruklu bir şahıs, eşiyle yasak aşk yaşadığı kayınbiraderini boğazını kasap bıçağı ile keserek öldürdü. Olayın ardından yurt dışına kaçmaya çalışan katil zanlısı, yol kontrol noktasında jandarma ekiplerince yakalandı. Olay sonrası çelişkili ifadeler veren maktulün eşi de şüpheli-tanık sıfatıyla gözaltına alındı.

İhanet ve Cinayet
08.06.2023
68
A+
A-

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Mavikent Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşanan olayda, yabancı uyruklu Muhammed Mustafa isimli bir şahıs, kayınbiraderi Hassan El Melle’nin eşi Dela Marravi ile yasak bir ilişkiye başladı. Ancak bu ilişki, korkunç bir cinayetin habercisi olacaktı.

Muhammed Mustafa ve Dela Marravi, ilişkilerini gizlice sürdürmek yerine, Hassan El Melle’yi öldürme planları yapmaya karar verdiler. Birlikte oldukları bir anda Muhammed Mustafa, arkadan yaklaşıp Hassan El Melle’nin boğazını kasap bıçağıyla keserek kaçtı.

El Melle, olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı Muhammed Mustafa Gaziantep’ten Kilis’e ardından Suriye’ye kaçmak için motosikletiyle yola çıktı. Ancak Kilis Küplüce Yol Kontrol Noktası’nda durdurulan katil zanlısı, panik hali ve kanlı kıyafetleri nedeniyle şüphe uyandırdı. Yapılan sorgulamada cinayeti itiraf eden Muhammed Mustafa gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri, daha sonra soruşturmayı derinleştirdi ve çelişkili ifadeler veren maktulün eşi Dela Marravi’yi de şüpheli-tanık sıfatıyla gözaltına aldı.

Katil zanlısı Muhammed Mustafa ve şüpheli-tanık Dela Marravi, jandarma tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Öte yandan, vahşice öldürülen Hassan El Melle’nin cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin tamamlanmasının ardından morga kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor. Yetkililer, cinayetin ayrıntılarını aydınlatmak ve adaletin sağlanması için gereken her türlü adımın atılacağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.