enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4467
EURO
34,6492
ALTIN
2.386,31
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C

Hatay’da Yerel Haber Sunucusunun Şok Edici Protestosu

Hatay’ı etkileyen depremlerin ardından, yerel bir televizyon kanalının ana haber sunucusu, dikkat çekici bir eylem gerçekleştirdi. Kentte yaşanan sorunlara dikkat çektiği halde karşılık bulamadığını ifade eden sunucu, sesini duyurmak amacıyla canlı yayında soyunma eylemi yaptı.

Hatay’da Yerel Haber Sunucusunun Şok Edici Protestosu
13.06.2023
50
A+
A-

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay’da, depremzedeler zorlu bir mücadele veriyor. Bu süreçte, Hatay’da faaliyet gösteren yerel bir televizyon kanalının ana haber sunucusu, canlı yayında dikkat çekici bir protesto gerçekleştirdi.

Kentin yaşadığı sorunları defalarca gündeme getirmesine rağmen karşılık bulamadığını ifade eden sunucu, sesini duyurabilmek için canlı yayında soyunma eylemi gerçekleştirdi. Bu olay, ekran başındaki izleyiciler tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

Sunucunun eylemi, Hatay’daki sorunların ve depremzedelerin yaşadığı zorlukların ne denli önemli ve acil bir çözüm beklediğini vurgulamak amacıyla yapıldığı düşünülüyor. Bu olay, toplumda geniş yankı uyandırmış ve Hatay’daki sorunlara dikkat çekmek için farklı bir yöntem tercih edilmiştir.

Gelişmelerden haberdar olan yetkililerin ve ilgili kurumların, sunucunun eylemiyle birlikte Hatay’daki sorunlara daha fazla öncelik vermesi ve acil çözümler üretmesi beklenmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.