enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3589
EURO
34,7115
ALTIN
2.436,69
BIST
9.991,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
27°C
Hatay
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Işıkhan’dan Memur ve Emekli Maaşlarına Dair Açıklama Geldi!

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, milyonlarca insanın beklediği haberi verdi. Işıkhan, “Memur ve emekli zammı için temmuz ayında torba yasa çıkaracağız, en düşük memur maaşı 22 bin TL olacak. Memur ve emeklilerin zam oranı 3 Temmuz’da açıklanacak enflasyon rakamlarının ardından netleşecek.” ifadelerini kullandı.

Işıkhan’dan Memur ve Emekli Maaşlarına Dair Açıklama Geldi!
21.06.2023
31
A+
A-

Asgari ücretin 11.402 TL olmasının ardından gözler memur ve emekli maaşlarına çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan torba yasa çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak. Memur ve emeklilerin zam oranı 3 Temmuz’da açıklanacak enflasyon rakamlarının ardından netleşecek” dedi.

AK Parti grup toplantısı öncesinde TBMM’de gazetecilerle konuşan Işıkhan, “Hazine ve Maliye Bakanlığımızla işbirliği halinde çalışıyoruz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bürokratlarımız çalışıyor. Hedefimiz torba yasada tüm paydaşları memnun edecek bir sonuca ulaşmak.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların yanında olduklarını belirten Işıkhan ayrıca “Çalışanlarımızı, memuru ve emekliyi enflasyona ezdirmeme konusu en önemli olan unsur” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.