enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3769
EURO
34,7725
ALTIN
2.403,47
BIST
10.154,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

İSKENDERUN BELEDİYESİ GEBE OKULU EĞİTİMLERE BAŞLIYOR

30.11.2019
30
A+
A-

İskenderun Belediyesi toplumun her kesimine yönelik eğitici ve öğretici kurslar açmaya devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile birlikte anne & adaylarına hamilelik dönemi ve doğum sonrasına ait her türlü bilginin verilmesi amacıyla oluşturulan gebe okulu eğitim programının eğitimcileri Opr. Dr. Ali Yeter, Uzm. Dr. Levent Altunay, Opr. Dr. Özge Karagöz, Dyt. Bahar Tümkaya, Psikolog Esra Akın Özcan ve Uzm. Dr. Yasemen Karaca İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak toplumun her kesimine yönelik olarak düzenlediğimiz eğitici ve öğretici kurslarımız devam ediyor.Bu çerçevede İskenderun Belediyesi gebe okulu Mustafa Kemal Mahallesi kültür evinde 5-6 Aralık Perşembe-Cuma 2019 saat:13:00 – 16.00’da gebelik süreci eğitimleri başlıyor .Tüm anne adayları kursumuza katılabilir”dedi.

İskenderun Belediyesi Gebe Okulunda anne adaylarına gebelikte günlük yaşam, gebelik izlemleri, rutin yapılan tetkikler ,gebelikte sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, doğum sonrası bebek bakımı, anne adaylarının ruhsal, fiziksel ve sosyal yönden doğuma ve doğum sonrası döneme bilinçli bir şekilde hazırlanması ve desteklenmesi  gibi konu başlıklarında eğitimler verilecek.

 

 

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.