enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,5188
EURO
34,9103
ALTIN
2.432,68
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Yağmurlu
26°C
Hatay
26°C
Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
22°C

KENDİ EVİMİZDE KAYBETMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUK

KENDİ EVİMİZDE KAYBETMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUK
18.02.2022
19
A+
A-

İsmail Kartal: “Kendi evimizde kaybetmeyi düşünmüyorduk”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal:

“Kaybettiğimiz maçlarda mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık”

Ferdi Kadıoğlu: “Prag’da durumu değiştireceğiz”

İSTANBUL – Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, evlerinde Slavia Prag’a kaybedeceklerini düşünmediklerini ifade ederken, yenildikleri maçlarda mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadıklarını söyledi. Ayrıca Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu toplantıda yaptığı açıklamada Prag’da durumu değiştireceklerini söyledi. UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Fenerbahçe evinde Slavia Prag’a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maça her iki takımın da dengeli başladığını ifade ederek, “Basın toplantısında yaptığım konuşmalarda gerçekten dinamik bir takım olduğundan bahsetmiştim. Bugün de beklediğimiz gibi bir rakiple karşılaştık. İlk yarının sonunda beklemediğimiz bir gol yedik ve reaksiyon veremedik. İkinci yarı iyi başladık. Yaptığımız bir hata vardı. Rakip bekliyordu ve biz de geriden rakibi üstümüze çekip arkadaki boşlukları değerlendirmek istiyorduk. İlk yarı fazla uzun oynadık ve o bize kontrataklara dönüştü. Bu oynamak istediğimiz oyun değildi. Sonra bunu toparladık ve daha dengeli bir oyun ortaya koyduk. Golle başladık ama iki dakikada iki gol yememiz bizim gerçekten dengemizi bozdu. Bir gol daha bulduk ve maçı 3-2 kaybettik. Gol pozisyonlarına baktığımızda eşit. Onlar değerlendirdiler ve galibiyetle ayrıldılar. Burada her şey bitmedi. Bu turnuvanın yeni kurallarına göre Prag’ı orada yenip turu geçebiliriz. Oyuncularla bunu konuştuk. Hatayspor maçını düşünüyoruz artık. Yoğun bir maç trafiği içerisindeyiz. Hastalıklar, sakatlıklar cezalar devam ediyor takımızda. Biz de rotasyon yaparak daha fazla sakatlık yaşamamak için değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu maç geride kaldı. Pazar günü Hatay maçımız var” dedi.

“Kendi evimizde kaybetmeyi düşünmüyorduk”

Devre arası soyunma odasında konuşmasına değinen Kartal, “Bir oyuncu değişikliği yaptık, Min-Jae’nin arka adalesinde sertlik oldu ve öyle devam ettik. Daha sakin kalıp kendimiz gibi futbol oynamamızı söyledim futbolculara. Gol yiyebiliriz, gol de atabiliriz. Bunu çok daha fazla kafalarına takmamaları gerektiğini söyledik. Oradaki bazı orta sahada yapmamız gerekenleri anlattık. Golü bulduk ama üst üste iki gol dengemizi bozdu. Onu da izledik maçtan sonra. Bu kadar basit gol yemememiz gerekirken bunları yedik. Sonuç olarak maç 1-1 iken boş kaleye kaçan gol falan var. Sonuç olarak bugün 3-2 kaybettik. Kendi evimizde bunu kaybetmeyi düşünmüyorduk” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.