enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,2586
EURO
34,7351
ALTIN
2.406,96
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Açık
25°C
Hatay
25°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
30°C
Cuma Az Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

Kendine gel HBB!

Kendine gel HBB!
05.08.2023
17
A+
A-
Hatay Milli İrade Platformu Hatay Büyükşehir Belediyesini ve Hatay’ın tüm yöneticilerini görevlerini yerine getirmeye davet etti.
İl Başkanı Doç. Dr. Mehmet Onur başkanlığında toplanan Hatay Milli İrade Platformu, yayınladığı bildiride şu görüşlere yer verdi: “Ülkemizde asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin ardından temiz su ihtiyacının karşılanması alt-yapının yeniden onarılması, sağlıklı ulaşım sağlanması, ilaçlama gibi asli görevlerini rafa kaldıran Büyükşehir belediyesinin bu görevlerini yerine getirmesi gerekmektedir. Hatay halkı deprem dolayısıyla zaten çok mağdur durumdadır. Üstüne Büyükşehir belediyesinin asli görevi olan bu işleri gerçekleştirmemesinin insanımızı çok daha fazla zora soktuğu, şehirde asgari insani yaşamı dahi sağlayamadığı gerçeğiyle karşı karşıyayız. Büyükşehir belediyemizi, bir an evvel halkımıza en kaliteli yaşam sunma hususunda, bütün imkânlarını seferber etmek suretiyle üzerine düşeni yapmaya davet ediyoruz. Yine sorumluluğu her kime aitse toplanmayan çöplerin toplanmasının sağlanmasını ve Yöneticilerimizin de gerekli denetlemeleri yapmasını talep ediyoruz. Kamuoyuna saygılarımızla”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.