enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3800
EURO
34,7251
ALTIN
2.424,71
BIST
10.005,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
27°C
Hatay
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Liseli Öğrenciye Plaket Verildi

Liseli Öğrenciye Plaket Verildi
A+
A-

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, zayıflamak için yemediği ekmeği askıda ekmek uygulamasıyla ihtiyaç sahiplerine bırakan lisesi Muhsin Konur’a duyarlı davranışından dolayı plaket verdi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Muhsin Konur, fazla kilolarından kurtulmak için ekmek yememeye karar verdi. Her gün tükettiği bir ekmeği de mahalledeki fırından satın alıp, askında ekmek uygulamasına bıraktı.  Bu davranışı Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz tarafından fark edilince Kaymakam Murat Sefa Demiryürek’e iletildi. Kaymakam Demiryürek de duyarlı davranışından dolayı lise öğrencisini plaketle ödüllendirdi.

Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, “Öğrencimiz Muhsin Konur, yaşıtlarına, büyüklerine aslında örnek olacak bir davranış sergiliyor. Askıda ekmek uygulamasına, kendi mütevazı harçlıklarıyla destek oluyor. Gencimizin bu davranışını tebrik ediyorum. Güzel davranışın hepimize, sadece kendi akranlarına yaşıtlarına değil bütün yetişkinlere, durumu yerinde olan herkese örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.