enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
29°C
Hatay
29°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

ÖNTÜRK : “1 Nisan’da şaka bitecek, gerçek belediyecilik gelecek”

ÖNTÜRK : “1 Nisan’da şaka bitecek, gerçek belediyecilik gelecek”
19.02.2024
18
A+
A-

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ın gerçek belediyecilik anlayışı ile yönetilmesine 43 gün kaldığını söyledi. Hatay’ın 10 yıllık büyükşehir belediyesi geçmişinde büyükşehir olmanın nimetlerinden faydalanamadığını belirten Öntürk, AK Parti belediyeciliği ile Hatay’da yüzlerin güleceğini ifade etti.

Güldüremediğimiz yüz kalmayacak

Yayladağı’ndan Belen’e, Hassa’dan Reyhanlı’ya, Samandağ’dan Arsuz’a kenti tüm renkleriyle kalkındıracaklarını kaydeden Öntürk; “Güldürmediğimiz tek bir yüz kalmayacak. Laf değil, bahane değil, eser ve hizmet üreteceğiz. Şehrimizin her karışı bizim görev alanımız, her bir vatandaşımıza karşı sorumluluğumuz var. Hep birlikte yeni bir diriliş hikayesi yazacağız. Hemşehrilerimizin teveccühüne layık olmaya çalışacak, en kısa zamanda evlatlarımızı okullarına, esnafımızı ekmek teknelerine, evini özleyenleri yuvalarına kavuşturacağız. Milletimiz için buradayız. Bu toprakları kimsenin insafına bırakmayacağız. 1 Nisan itibarıyla hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Gerçek belediyecilik için son 43 gün” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.