enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3802
EURO
34,7722
ALTIN
2.440,28
BIST
9.999,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
27°C
Hatay
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Payas Veteranlar Derneği İftarda Buluştu

Payas Veteranlar Derneği İftarda Buluştu
22.04.2022
71
A+
A-

Payas’ın ilk ve tek Veteranlar(40 yaş üzeri eski futbolcuların kurduğu) spor kulübü olan Payas Veteranlar Spor Kulübü Derneği ailesi 80 kişilik iftar etkinliği ile bir araya geldi.    Takım oyuncularının ve ailelerinin katıldığı ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen iftar etkinliğinde aileler ve çocuklar birbirlerini daha da yakından tanıma fırsatı buldu.

Akdeniz Veteranlar Liginde gruptan 2.olarak çıkmayı başaran ve Hatay 1967 Veteranlar Spor Takımı ile eşleşen spor kulüp çeyrek final maçını 8 Mayıs 2022 tarihinde(Pazar günü)İskenderun yan sahasında oynayacak. 13 Mayıs’ta başlayacak olan ve Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Erhan Aksay Veteranlar Futbol Turnuvasına da Payas’ı temsilen katılacak olan Payas Veteranlar Spor Kulübü Derneği antrenman ve hazırlık maçlarına kaldığı yerden devam ediyor.

KIRAÇ: DESTEKÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

İftar programı ile ilgili Payas Veteranlar Spor Kulübü Derneği Başkanı Fatih Kıraç, yaptığı açıklamada; “Bu yaştan sonra aramızda kimse futbolcu olmayacak ama hep sporun içerisinde, futbolun güzelliğinde kalacaktır. Futbolcu kardeşlerimiz ailelerinden de hep destek ve anlayış görmüşlerdir. Kendilerine de bu vesileyle Teşekkürlerimizi sunduk. Bu gecenin organizasyon için bizlere hep destek olan Payas Veteranlar Spor Kulübü Derneği Ailesinin değerli üyelerine, ayrıca bizlere maddi-manevi her zaman destek olan Payas Spor eski futbolcusu, yöneticisi, Payas’ımızın değerli iş adamlarından, takımımızın golcülerinden Gökhan Baştuğ kardeşimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Her zamanki gibi gerekeni yaptı, Allah hayrını kabul etsin başkanım. Gecemize katılan tüm arkadaşlarımızın Allah’ım oruçlarını kabul eylesin. Ramazan ayının güzelliği böyle ortamlarda daha da güzel yaşanıyor. İftar yemeğimizin bitiminde ise takımımızın değerli oyuncularından Payas İlçe Spor müdürlüğümüzde çalışan Sedat Sağlam hocamızın yakın zamanda vefat eden amcasının evine takım halinde taziye ziyaretinde bulunduk. Aile olmak bunu gerektiriyor. Bu güzel Aileye sporun ve futbolun içerisinde kalmayı başaran herkesi bekliyoruz, Payas İlçe Stadyumunda oynadığımız maçlarımızda bizlere destek olan seyirci kardeşlerimize-arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.