enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
30°C
Hatay
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Rektör Depci, öğrencileriyle eğitimde

Rektör Depci, öğrencileriyle eğitimde
07.07.2022
43
A+
A-

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, İSTE KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyolojik ve Nükleer ) Anabilim Dalı Lisansüstü öğrencileri ile birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı KBRN Okulunda KBRN eğitimine katıldı. Ziyarette İSTE Rektörü Depci’ye KBRN Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Piyade Albay Yusuf Uysal, P. Albay Fatih Göktaş ve Piyade Albay Hakan Kurt eşlik etti.

Eğitime bizzat katılan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, eğitim bitirme belgesini KBRN Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Piyade Albay Yusuf Uysal’dan aldı.

Eğitime katılan İSTE KBRN Anabilim Dalı lisansüstü öğrencileri böylesi kıymetli bir deneyimi ve eğitimi kendilerine sağlayan İSTE Rektörü Depci’ye teşekkür etti. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Rektör Depci  “Günümüz şartları, KBRN alanında savunma yeteneğinin geliştirilmesini ve riskleri azaltmak için gerekli tedbirlerin alınmasını zorunlu kılmaktadır. İSTE’de verdiğimiz nitelikli lisansüstü eğitimi uygulama eğitimleriyle desteklemenin, alanın en yetkin isimlerinden doğrudan eğitim alabilme şansı bulmanın öğrencilerimiz için ufuk genişletici olduğu inancındayım. Konya’da aldığımız eğitim için Milli Savunma Bakanlığımıza, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, KBRN Savunma Tabur Komutanlığımıza ve Milli Savunma Bakanlığı KBRN Daire Başkanı Dr. Burçak Çabuk’a şahsım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.