enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3835
EURO
34,7992
ALTIN
2.442,51
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
27°C
Hatay
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Survivor ne zaman çekilecek?

Survivor ne zaman çekilecek?
30.07.2023
42
A+
A-

Depremin vurduğu Hatay’daki enkazlar, ‘bazı’ sanatçı ve şahısların klip çekimi için adeta doğal set haline geldi. Yani Hatay’lılar için acı, ‘bazıları’ için de kazanç ve eğlence kapısı oldu.

Görünümüyle ürküten enkaz kent, müzik grupları tarafından da klip çekimleri için tercih ediliyor. Müzisyen Ahmet Arslan ve ekibi terk edilmiş şehirde şarkısı için klip çekti. Kendisinin depremzede olduğunu ve hala Hatay’da yaşamaya devam ettiğini ifade eden müzisyen Ahmet Arslan, “Bu gün burada ‘Hayat Bir Rüya’ adlı şarkımızın klipini çektik. Buradaki acıyı herkes gördü, bizimle paylaştı ama biz yine şarkımızda acımızı göstermek istedik. Şarkının ismi gibi gerçekten hayat bir rüya gibi çünkü hayat bizler için 1 dakikadan daha kısa bir sürede değişti. Bu şarkımı insanların dinlemesini ve klibimi izlemelerini tavsiye ederim. Biz bu şehri hiçbir zaman terk etmeyiz, burası bizim memleketimiz. Böyle aktiviteler yapmazsak bizim psikolojimiz asla düzelmeyecek” dedi.

Söz yazarı Mehmet Ali Tümer, depremin izlerini insanlara yansıtmak istediklerini ifade ederek “Biz burada aslında memleketimizi unutturmak istemediğimizi anlatmak ve tekrardan göstermek istedik. İnsan varken bilmiyor değerini yokken var oluyor kıymeti. Yaşadığımız her anın kıymetini bilmemiz lazım. Onunla alakalı burada bir klip çektik. Yani bizim için yaşaması zor çekmesi daha zor” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.