enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Az Bulutlu
24°C
Hatay
24°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
30°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Açık
28°C

“Vakıfpark ve Kuğupark İskenderun’a değer katacak”

“Vakıfpark ve Kuğupark İskenderun’a değer katacak”
05.07.2018
24
A+
A-

Vakıflar Hatay Bölge Müdürü Mehmet Yıldıran, Kuğupark ve Vakıfpark konutlarının kiraya verilmesi ile ilgili olarak, kamuoyuna bilgilendirmede bulundu. Yıldıran, açıklama öncesi İskenderun’un kurtuluş Bayramını kutladı. İGC Başkanı Veysel Cıncık, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Akpınar ve Sabahattin Uygun ile gazete temsilcilerinin ağırladığı Vakıflar Hatay Bölge Müdürü Mehmet yıldıran, kiraya verilecek dairelerin kente ayrı bir değer kazandıracağını belirtti. Yıldıran, “Mülkiyeti Bölge Müdürlüğü olarak idaresinde ve temsilinde bulunduğumuz vakfa ait Hatay İli, Arsuz İlçesi, Micana Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesinde bulunan, İdaremizce Kat Karşılığı Yöntemiyle yapılan Kuğu Park projesinde, 66 adet daire, 7 adet Triplex Villa, 1 adet market, 1 adet Kafe ilgili malik vakfa kazandırılmıştır. Kuğupark sitesinde toplam 66 daireden oluşan dairelerin Kiralama ihalesi için İhale; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile 10.07.2018 – 11.07.2018 tarihleri arasında Saat 09:30’dan itibaren Cumhuriyet Mah. Şehit Mustafa Sevgi Cad. No:2 Antakya/Hatay adresindeki Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası 4. Kat ihale salonunda kiralama ihalesi yapılacaktır. Yine Mülkiyeti Bölge Müdürlüğü olarak idaresinde ve temsilinde bulunduğumuz vakfa ait Fahura Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesinde bulunan taşınmaz üzerinde, İdaremizce Kat Karşılığı yöntemi ile yapılan Green Park-Vakıfpark projesinde, 319 daire ve 17 adet İşyeri ilgili malik vakfa kazandırılmıştır” şeklinde konuştu.

Kiralar uygun

Yıldıran, Karaağaç 20 metrelik yol üzerinde bulunan ve özel eğitim kurumlarına yakınlığı ile vatandaşların öncelikli tercihi konumundaki dairelerin kira bedellerinin piyasa şartlarında uygun olduğuna vurgu yaparak, “İçerisinde her türlü sosyal donatıların yer aldığı Greenpark projesi ile gerçekleşen Vakıfpark konutlarında bulunan toplam 10 ayrı bloktan oluşan 319 dairelerin Kiralanması için 2,3 ve 18. Blokta yer alan dairelerin İhalesi; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile 12.07.2018 – 16.07.2018 tarihleri arasında Saat 09:30’dan itibaren Cumhuriyet Mah. Şehit Mustafa Sevgi  Cad. No:2 Antakya/Hatay adresindeki Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası 4. Kat ihale salonunda kiralama ihalesi yapılacaktır. Vakıfpark’ta yer alan diğer taşınmazların Kiralama İhalesi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir. Yapılacak İhale için ayrıntılı bilgi Vakıflar Genel Müdürlüğü kurumsal web sitesi www.vgm.gov.trinternet adresinden ve Hataya Vakıflar Bölge Müdürlüğü 0326 216 0626 no’lu telefondan 7300-7301-7302-7303-7304 nolu dahili numaralardan bilgi alınabilir.  Yapılan çalışma ile vakıf kültür varlıkların korunması ve vakıfların hayır hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde kullanılmak üzere önemli derece bir akar geliri elde etmiş olacağız. Sorumluluk alanımızda idaresinde ve temsilinde buluğumuz vakıfların gelirlerinin arttırılmasına yönelik akar vasıflı taşınmazların değerlendirilmesi için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devem etmektedir” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.