enflasyonemeklilikötvdövizhatayantakyaiskenderun
DOLAR
32,3769
EURO
34,7725
ALTIN
2.403,47
BIST
10.154,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Hatay
Hafif Yağmurlu
24°C
Hatay
24°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Geliyor gelmekte olan

Geliyor gelmekte olan
20.03.2023
242
A+
A-
CHP İskenderun Belediye Meclis Üyesi ve Hatay Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Mutlu, güven veren üslubu ve yüreğini ortaya koyan çalışma anlayışıyla Hatay’a artı değerler
kazandırabilmek için yoğun çaba sarf ediyor. Hatay’ın geleceği için toplumun tüm kesimleri ve dinamikleriyle güç birliği ve gönül birliği içerisinde hareket eden Mutlu, doğruların hep yanında yanlışların karşısında yer alıyor. Bağımsız Denetçi/Mali Müşavir Ali Mutlu, gerek Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi gerekse İskenderun Belediye Meclisi’nde halktan yana projelere zenginlik ve farklılık katarak, ortak akla dayalı ve sonuç odaklı bir çalışma performansı ortaya koyuyor. Kompleksiz ve tevazu sahibi bir duruşa sahip olan Mutlu, siyaset arenasında da cesaretin sembolü olarak gösteriliyor. Yüksek özgüveni ve alçakgönüllü duruşuyla da her zaman takdir topluyor. Halkın ulaşamadığı değil, insanların dertlerini ve sevinçlerini her zaman paylaşarak halkla iç içe bir portre ortaya koyuyor. Yoğun ve disiplinli çalışmaları, sosyal gelişmelere duyarlılığı ve insanlarla kalpten kurduğu bağ ile partili partisiz toplumun her kesiminde gönüllerdeki saygın yerini muhafaza ediyor.
CHP Hatay Büyükşehir ve İskenderun Belediye Meclis Üyesi Ali Mutlu, 14 Mayıs Genel seçimlerinde partisinin Hatay’dan Listesine girmek adına meclis üyeliğinden istifa etti ve CHP milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Başvuru dilekçesini CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nu teslim eden CHP’nin aydınlık yüzlerinden Ali Mutlu CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu’na verdiği aday adaylığı dilekçesinin ardından yaptığı konuşmada:
“36 yıldır üyesi olmaktan onur ve gurur duyduğum partimim her kademesinde görev aldım. Bu hizmetlerimi Türkiye’me ve Hatay’a sunmak üzere Milletvekili Adaylığı başvurumun ilk etabını İskenderun İlçe Başkanlığına yaptım. Yolumuz uzun görev ve hizmet aşkımız sonsuz olup; aydınlık ve güzel günler için el ele yürek yüreğe çalışarak Türkiye’mizi şaha kaldıracağız.” Diye konuştu.
Ali Mutlu Kimdir?
1987 yılından buyana SHP ve CHP’de aktif siyaset sahnesinde yer alan, Partisinin hemen hemen her kademesinde kendisine verilen görevleri ( CHP Hatay İl Disiplin Kurulu Üyeliği, CHP Hatay İl YK Üyeliği, CHP İskenderun İlçe yöneticiliği, CHP İskenderun İlçe saymanlığı, CHP İskenderun İlçe Başkan Yardımcılığı, 1994-1997, 1997-1999, 2019-2023 tarihleri arasında Belediye meclis üyeliği, SHP ve CHP’de birçok kez Kurultay Delegeliği, Partisinin HBB Plan Bütçe Komisyonu Üyeliği ve Denetim Komisyonu üyeliği görevi ) layıkıyla yerine getiren CHP’nin aydınlık yüzü MM Ali Mutlu, güven veren üslubu ve yüreğini ortaya koyan çalışma anlayışıyla Hatay’a artı değerler kazandırabilmek için sarf ettiği yoğun çabalarıyla dikkat çekerken, Hatay’ın geleceği için toplumun tüm kesimleri ve dinamikleriyle güç birliği ve gönül birliği içerisinde hareket etmesi artı değer olarak çalışmalarına güç katıyor.
Bugüne kadar bulunduğu görevlerde Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi gerekse İskenderun Belediye Meclisi’nde halktan yana projelere zenginlik ve farklılık katarak, ortak akla dayalı ve sonuç odaklı bir çalışma performansı ortaya koyan Mutlu, 6 Şubat depreminden hemen sonra verdiği halkçı mücadele ile gönüllerde taht kurmayı ve vatandaşların taktirlerini toplamayı da başardığı gözlemleniyor.
Evli ve biri Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni, bir diğeri avukat olan iki evlat babası olan MM Ali Mutlu üç farklı üniversiteden diploması bulunuyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.